Platou Cu Pâine De Iepuraș Crudit
Dacă $9.76 pe portie se încadrează în bugetul dvs., platoul de iepuraș Crudit Crudit ar putea fi un remarcabil fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 119g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 3770 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cap la magazin și ridica dip, legume pentru a aranja despre pâine, pâini aluat de pâine, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Platou crudit cu sos tzatziki, Platou crudit cu usturoi aioli, și Pâine De Iepuraș De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Folosiți una dintre bilele de aluat pentru a forma corpul și capul Iepurașului. Faceți o bucată mai mare și ușor ovală pentru corp și o rundă pentru cap.
Așezați pe o tigaie unsă.
Împărțiți cealaltă minge în jumătate. Folosiți o jumătate pentru a crea bile pentru a forma mâinile, picioarele, obrajii și nasul. Folosiți cealaltă jumătate pentru a face două urechi.
Pentru a face urechile pur și simplu împărțiți aluatul în două bucăți și rotiți-le ușor în mâini pentru a forma un tub. Formați-le și apăsați-le în cap pentru a da aspectul urechilor floppy.
Ungeți oul peste tot aluatul.
Adăugați stafidele ca ochi și așezați migdalele feliate în aluatul de pe față pentru a arăta ca dinții.
Lăsați aluatul să crească aproximativ 20 de minute înainte de coacere.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când pâinea se rumeneste.
Scoateți din cuptor; rece.
Așezați pâinea pe un platou căptușit cu salată verde.
Tăiați un castron în burta iepurașului și adăugați o baie. Decorați părțile laterale ale pâinii cu legume feliate asortate, cum ar fi morcovi, țelină, roșii și castraveți.