Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Platoul Antipasto ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 457 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare de mare, grisine, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Platou Antipasto, Platou Antipasto, și Platou Antipasto.
Instrucțiuni
1
Aranjați primele 9 ingrediente pe un platou mare sau o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Se toarnă ulei de măsline într-un castron mic și se adaugă sare de mare, piper și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Puneți muștarul într-un castron mic separat. Stabiliți farfurii mici pentru ca oaspeții să se ajute singuri și mai multe boluri mici pentru a colecta gropi de măsline.