Prăjituri Cu Papion

Prăjituri Cu Papion
Bow Tie prăjituri durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 21. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 487 calorii. Dacă aveți la îndemână cafea caldă, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tigaie Cu Papion Alfredo, Paste Cu Papion Cu Bacon, și Paste Cu Papion De Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați ouă, cafea, zară, ulei și vanilie; bateți la viteză medie timp de 2 minute (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 350 de euro timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Tăiați tortul în șase rânduri, cu șapte 3-1/4-in. x 1-3 / 4-în. diamante în fiecare rând (două rânduri sunt prezentate în diagrama de mai jos).
6
Așezați diamante pe un raft cu o bucată de hârtie cerată dedesubt.
7
Pentru glazură, topiți ciocolata și untul într-o cratiță sau cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și apa. Se amestecă apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a obține o consistență de ploaie. Lingura glazura uniform peste partea de sus și părți de diamante, lăsând excesul picurare off. Lăsați glazura să se usuce; repetați cu un al doilea strat. (Este posibil ca glazura să fie încălzită periodic pentru a păstra consistența corespunzătoare). Când glazura este uscată, așezați două diamante vârf la vârf pe farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
9
Folosind vârful decoratorului, faceți nodul în centrul papionului.
10
Garnisiți farfuriile cu fructe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții21
Scor De Sănătate1
Revista