Placinta cu spanac si Feta
Spanacul și plăcinta Feta necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de foi de patiserie puf, buruieni de mărar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri de pui cu spanac și Feta (aka burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, Feta-Spanac Dip, și Placinta Cu Feta Cu Spanac.
Instrucțiuni
Dezghețați patiseria la temperatura camerei timp de 40 de minute.
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până sunt fragede.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați spanacul și gătiți până când lichidul se evaporă.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească.
Bateți supa, ouăle și buruienile de mărar într-un bol mediu. Se amestecă amestecul de brânză și spanac.
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
Rulați într-un dreptunghi de 13 x 9 inci.
Așezați-l într-o tigaie de 13 x 9 inci. Se acoperă cu amestecul de spanac.
Întindeți foaia de patiserie rămasă și așezați-o peste amestecul de spanac.
Tăiați 4 fante în partea superioară a patiseriei.
Coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc.