Clatite de ciocolata cu capsuni

Clatite de ciocolata cu capsuni
Clatite de ciocolata cu capsuni este un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele de soia cu ciocolată, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clatite de ciocolata cu sos de ciocolata, capsuni si banane, Clătite vegane cu ciocolată cu căpșuni, și Clătite cu căpșuni și smântână.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți laptele de soia, produsul din ouă și uleiul cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția căpșunilor, bananelor și iaurtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Lapte De SoiaLapte De Soia
BananeBanane
IaurtIaurt
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pulverizați plită sau tigaie de 10 inci cu spray de gătit; încălziți plita la 375 km f sau încălziți tigaia la foc mediu. Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Gatiti clatite pana se umfla si se usuca in jurul marginilor. Întoarceți și gătiți alte părți până se rumenesc.
4
Se servește cu căpșuni, banane și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
BananeBanane
IaurtIaurt

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista