Placinta Cu Pecan Din Matase De Ciocolata

Ciocolata de mătase Pecan plăcintă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, frișcă, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Placinta Cu Pecan Din Matase De Ciocolata, Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Așezați crusta de plăcintă într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o plăcintă umplută cu o crustă.
Într-un castron mic, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați zahăr granulat, sirop de porumb, unt și sare; bate 1 minut. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă în placa de plăcintă căptușită cu crustă. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie de 2 până la 3 inci lățime pentru a preveni rumenirea excesivă; îndepărtați folia în ultimele 15 minute de coacere.
Coaceți 40 până la 55 de minute sau până când centrul plăcintei este umflat și maro auriu. Se răcește 1 oră.
Între timp, în blender sau robot de bucătărie, așezați ingredientele de umplutură de ciocolată. Capac; se amestecă aproximativ 1 minut sau până se omogenizează. Refrigerați până când amestecul este ușor îngroșat, dar nu este setat, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Se amestecă ușor umplutura de ciocolată; se toarnă peste umplutura de pecan răcită în crustă. Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este ferm înainte de servire.
Chiar înainte de servire, într-un castron mic, bateți frișca, zahărul pudră și 1/4 linguriță de vanilie cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Lingură sau țeavă frișcă peste umplutură.
Garnisiți cu bucle de ciocolată. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.