Pizza Hawaiană La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul hawaian la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 637 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți deli - șuncă, aluat de pizza, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Hawaiană Picantă Brânză La Grătar, Pizza Hawaiiană Sandwich Cu Brânză La Grătar #SundaySupper, și Hawaiian pizza sos de scufundare pentru rulouri de Pizza de la xvideo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu. Formați fiecare bucată de aluat de pizza într-o bilă.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline pe fiecare dintre cele 2 foi de copt cu margini, Așezați 1 bilă de aluat pe fiecare foaie de copt și întoarceți-o pentru a acoperi uleiul.
Așezați un suport de răcire metalic cu capul în jos pe grătar perpendicular pe grătarele grătarului (sau folosiți un coș de grătar); periați raftul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Lucrând în loturi, grătați ananasul, ceapa și șunca, întorcându-vă după cum este necesar, până când sunt ușor carbonizate, 5 până la 8 minute pe lot; transferați pe o farfurie pe măsură ce se face fiecare lot.
Tăiați feliile de șuncă în jumătate, dacă doriți. Folosind clești, scoateți suportul de răcire de pe grătar. Bateți și întindeți sau rotiți fiecare bilă de aluat într-un oval de aproximativ 8 pe 12 inci. Așezați cu grijă fiecare bucată de aluat direct pe grătar și gătiți până când sunt marcate și aurii, aproximativ 5 minute. Întoarceți crustele și acoperiți uniform cu brânză, șuncă, scallions și ananas. Continuați grătarul până când brânza se topește și crusta este gătită, încă aproximativ 6 minute. (Dacă crusta se rumeneste prea repede, glisați pizza la marginea exterioară a grătarului.)
Transferați pizza pe o tăietură și tăiați-o în bucăți.
Fotografie de Antonis Achilleos