Pizza cu focaccia de ricotta si cirese

Pizza cu focaccia de ricotta si cirese
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă pizzanul cu focaccia de ricotta și cireșe. Această rețetă face 4 porții cu 582 de calorii, 13 g de proteine și 21 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,94 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, sare grunjoasă, ulei de măsline și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 de minute. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22%. Pizza cu cireșe Crostata Dolce (Plăcintă ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe de port, pui prăjit, dovlecei și sandvișuri ricotta pe Focaccia și Focaccia cu roșii cherry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Setați cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Stropiți o foaie mică de copt cu ulei de măsline extravirgin și desfășurați aluatul, presați pentru a obține o formă dreptunghiulară puțin mai mare. Înțepăți aluatul peste tot în mai multe locuri cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin deasupra pâinii și întindeți-o uniform cu o pensulă de patiserie. Condimentam painea cu putina sare, o lingura de zahar si rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Gât De PuiGât De Pui
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Coaceți pâinea până când devine uniform, 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Bateți brânza ricotta cu miere și coaja până la omogenizare. Pregătiți cireșele, sâmburele și tăindu-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Ungeți pâinea fierbinte cu ricotta și acoperiți cu cireșe, tăiați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Prin TortPrin Tort
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Vinul, unul cu un impact important, prezinta un rosu rubiniu intens in tonalitate. La nas este complex, cu arome de fructe de pădure roșii, zmeură, mure și cireșe coapte, pe lângă notele sale de condimente și lemn dulce de la final. Aromele sunt coapte și dulci și sunt susținute de taninuri substanțiale, rotunde și ample în sprijinul structurii suple și catifelate. Lungă și persistentă, aciditatea sa tonică este o caracteristică clasică a Sangiovese cultivat la Badia a Passignano.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista