Pizza Cu Ciocolată
Ciocolata Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 466 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, unt, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), Pizza Cu Ciocolată, și Pizza Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați suportul cuptorului pe fundul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul într-o rundă cu diametrul de 9 inci.
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită. Folosind degetele, faceți indentări peste tot aluatul.
Ungeți aluatul cu unt, apoi coaceți până când crusta este crocantă și maro auriu pal, aproximativ 20 de minute. Întindeți imediat ciocolata-alunele întinse peste pizza, apoi presărați toate chipsurile de ciocolată.
Coaceți doar până când ciocolata începe să se topească, aproximativ 1 minut.
Presărați alunele peste pizza.
Tăiați în pene și serviți.
Se amestecă apa caldă și drojdia într-un castron mic pentru a se amesteca.
Se lasă să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 5 minute.
Se amestecă făina și sarea într-un robot de bucătărie pentru a se amesteca. Se amestecă în ulei. Cu mașina în funcțiune, adăugați amestecul de drojdie și amestecați doar până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Transferați aluatul într-un bol mare cu ulei și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu uleiul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l deoparte într-o zonă caldă fără pescaj până când aluatul își dublează volumul, aproximativ 1 oră. Punch aluatul în jos și forma în minge. Aluatul poate fi folosit imediat sau depozitat etanș la frigider timp de 1 zi.