Pizza Carbonara
Carbonara Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 409 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Carbonara, Pizza Carbonara, și Carbonara Pizzan Aperitiv pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și preîncălziți la 260°.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-o rundă de 14 inci. Presărați generos o foaie de copt cu făină de porumb.
Așezați aluatul pe foaie.
Coaceți până când aluatul se simte uscat, aproximativ 8 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie pe mediu-mare.
Bateți în 1 1/2 lingură. făină și piper. Gatiti pana la barbotare, aproximativ 2 minute.
Se amestecă laptele, se fierbe, se reduce focul și se fierbe, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă parmezanul și mazărea.
Amestec de lingură pe crustă, lăsând o margine de 1/2 inch.
Coaceți până când crusta este crocantă și toppingul clocotește, aproximativ 5 minute. Sus cu prosciutto.