Piure de cartofi dulci cu slănină
Piureul de cartofi dulci cu slănină este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 204 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, crenguțe de cimbru, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Piure de cartofi dulci cu slănină, Slănină De Arțar Piure De Cartofi Dulci, și Cartofi Piure De Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.străpungeți cartofii dulci peste tot cu furculița; așezați pe foaia de prăjituri cu părțile laterale.
Coaceți aproximativ 1 oră 15 minute sau până se înmoaie când este străpuns cu furculița.
Lăsați să stea 15 minute sau până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare 4 minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc.
Scoateți slănina din tigaie; așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie; aruncați picăturile rămase.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti la foc mediu 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Curățați cartofii dulci; așezați într-un castron mare. Mash până când nu rămân bulgări.
Adăugați jumătate și jumătate caldă, cimbru, sare și piper; se pasează până se omogenizează.
Adăugați ceapa la cartofii dulci. Zdrobiți slănină; rezervați 2 linguri pentru garnitură.
Adăugați slănina rămasă în cartofi; se amestecă până se omogenizează.
Se ornează cu slănină rezervată și crenguțe de cimbru.