Piureul de cartofi cu sos Verde Chile Queso ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 15g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, coriandru, sare kosher și brânză monterey jack. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Verzi Din Chile, Verde Chile Queso, și Cartofi vegani Chile con Queso.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: Ricer
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2
Puneți cartofii într-o oală mare cu 2 linguri de sare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece. Aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți până când un cuțit de tăiat introdus în centru nu întâmpină rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Între timp, încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Bateți făina și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
5
Bateți laptele fierbinte și creșteți focul la mare, gătind până când laptele s-a îngroșat și gustul făinii a fost gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Monterey Jack până se omogenizează și se topește. Se amestecă Parmigiano-Reggiano și poblano chile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Parmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Scurgeți bine cartofii, apoi reveniți în oală la foc mic pentru a se usca. Când cartofii devin albi și devin uscați, treceți-i printr-un ricer într-un castron mare de sticlă. Combinați ușor cartofii cu restul de 6 linguri de unt și smântâna caldă, folosind o lingură de lemn. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Faceți o fântână în mijlocul cartofilor și umpleți cu sosul de brânză.