Piure de cartofi cu brânză și păstârnac
Piure de cartofi cu brânză și păstârnac este o rețetă fără gluten cu 6 porții. Această garnitură are 386 de calorii, 12 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de piper măcinat grosier, cartofi, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piure de cartofi cu păstârnac, Piure de cartofi cu păstârnac și hrean și piure de cartofi cu păstârnac.
Instrucțiuni
Spălați cartofii și tăiați-i în 1 inch. bucăți; puneți într-un castron mare.
Se adauga pastarnacul, baconul, untul, sarea, sare condimentata si piper; arunca pentru a acoperi.
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 425° timp de 40-45 de minute sau până când păstârnacul este fraged, amestecând o dată.
Într-un castron mare, pasează amestecul de cartofi cu brânză Havarti, parmezan, smântână și arpagic. Se amestecă brânză albastră.