Piure de cartofi cu brânză și păstârnac

Piure de cartofi cu brânză și păstârnac
Piure de cartofi cu brânză și păstârnac este o rețetă fără gluten cu 6 porții. Această garnitură are 386 de calorii, 12 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de piper măcinat grosier, cartofi, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piure de cartofi cu păstârnac, Piure de cartofi cu păstârnac și hrean și piure de cartofi cu păstârnac.

Instrucțiuni

1
Spălați cartofii și tăiați-i în 1 inch. bucăți; puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se adauga pastarnacul, baconul, untul, sarea, sare condimentata si piper; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
PăstârnacPăstârnac
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 425° timp de 40-45 de minute sau până când păstârnacul este fraged, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-un castron mare, pasează amestecul de cartofi cu brânză Havarti, parmezan, smântână și arpagic. Se amestecă brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
HavartiHavarti
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista