Piure de cartofi Cheddar cu smântână
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană? Piure de cartofi cheddar cu smântână ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 250 de calorii, 5 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 55 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați piure de cartofi cheddar cu smântână, piure de conopidă cu smântână și cheddar și piure de cartofi cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Piureați cartofii cu 3 linguri de unt. Se amestecă crema de brânză, smântână, sare de ceapă, praf de usturoi și piper până se omogenizează.
Cu lingura într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Topiți untul rămas; stropiți deasupra. Acoperiți și congelați până la 1 lună. Sau coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.
Pentru a utiliza cartofi congelați: Decongelați la frigider.
Coaceți conform instrucțiunilor.