Pita Falafel cu sos Tahini
Reteta Falafel Pita cu sos Tahini este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 218 calorii. Un amestec de salată ruptă, fasole garbanzo, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Falafel cu sos Tahini, Falafel de casă cu sos Tahini, și Falafel la cuptor cu sos Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti bulgurul conform instructiunilor pachetului; se scurge și se lasă deoparte să se răcească. Într-un robot de bucătărie, combinați bulgur gătit, fasole garbanzo, albuș de ou, pătrunjel, 1/4 mentă, usturoi, piper cayenne, chimen, sare și piper. Formați amestecul în chiftele de 6 (aproximativ 3 inci) și așezați-le pe o farfurie mare. Se dă la frigider până se întărește (20 de minute).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti burgerii falafel pana se rumenesc si se incalzesc (3 minute pe fiecare parte).
Transferați pe o farfurie. Înainte de servire, amestecați împreună tahini, suc de lămâie și apă într-un castron mediu până când sunt ușoare și pufoase. Împărțiți burgerii falafel, amestecul tahini, salata verde și ardeii roșii prăjiți printre pitas și serviți.