Pita Falafel cu sos Tahini

Pita Falafel cu sos Tahini
Reteta Falafel Pita cu sos Tahini este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 218 calorii. Un amestec de salată ruptă, fasole garbanzo, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Falafel cu sos Tahini, Falafel de casă cu sos Tahini, și Falafel la cuptor cu sos Tahini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti bulgurul conform instructiunilor pachetului; se scurge și se lasă deoparte să se răcească. Într-un robot de bucătărie, combinați bulgur gătit, fasole garbanzo, albuș de ou, pătrunjel, 1/4 mentă, usturoi, piper cayenne, chimen, sare și piper. Formați amestecul în chiftele de 6 (aproximativ 3 inci) și așezați-le pe o farfurie mare. Se dă la frigider până se întărește (20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
NăutNăut
BulgurBulgur
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti burgerii falafel pana se rumenesc si se incalzesc (3 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe o farfurie. Înainte de servire, amestecați împreună tahini, suc de lămâie și apă într-un castron mediu până când sunt ușoare și pufoase. Împărțiți burgerii falafel, amestecul tahini, salata verde și ardeii roșii prăjiți printre pitas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Salată VerdeSalată Verde
TahiniTahini
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista