Piper Negru-Bacon De Zahăr Brun
Ardeiul negru-slănina cu zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 12 și costă 57 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr brun ferm, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Pieptul lui Richard Blais cu coriandru, piper negru și zahăr brun, Slab Bacon în fierbinte-piper-și-maro-pâine-zahăr Adobo, și Bacon De Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați slănina într-un singur strat într-o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu. Apăsați ardeiul negru crăpat pe felii de slănină; acoperiți uniform cu zahăr brun.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când ați terminat. Sferturiți fiecare felie; lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până când zahărul este setat.