Pineapple Lassi

Pineapple Lassi
Pineapple Lassi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 3 și costă 76 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 191 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ghimbir măcinat îmbuteliat, cuburi de gheață, iaurt de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Kesar Lassi ~ șofran dulce Lassi ~ Punjabi Lassi s, lassi, dulce punjabi lassi / cum sa faci lassi, și Pineapple Lassi.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un blender; procesați până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți imediat.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale.
Acesta este, în esență, un
Acesta este, în esență, un "Hefeabzug" nefiltrat și obțineți două vinuri în aceeași sticlă, dacă doriți. Cum? A căzut luminos în partea de sus o treime, iar dacă turnați cu atenție, veți avea un vin clar. Apoi puteți agita restul sticlei pentru a amesteca sedimentul și turnați-vă un pahar tulbure de atavism gustos. Ei încurajează acest lucru!
This is, in essence, an unfiltered “Hefeabzug,” and you get two wines in the same bottle if you want. How? It’s fallen bright in the top one-third, and if you pour carefully you will have a clear wine. You can then shake the rest of the bottle to mix the sediment and pour yourselves a cloudy glass of tasty atavism. They encourage this!
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista