Pina Colada Briose

Pina Colada Briose
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele Pina Colada. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 199 calorii. 138 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de praf de copt, sare, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pina Colada Briose, Brioșe Sănătoase Pina Colada, și Pi Xiva Colada Briose cu glazura de nuca de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tigaie pentru brioșe sau folosiți garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați zahărul, margarina, oul, smântâna și extractul de rom. Bateți împreună până se omogenizează. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă în amestec de ouă. Se amestecă ananasul și nuca de cocos. Împărțiți aluatul în 12 căni de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Extract De RomExtract De Rom
SmântânăSmântână
MargarinăMargarină
AnanasAnanas
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când vârfurile revin când sunt lovite ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista