Pilaf de orz-ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, parmezan proaspăt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Încercați Pilaf De Orz-Ciuperci, Pilaf Rapid De Orz Cu Ciuperci Ww, și Pilaf De Orz Și Papion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orz; acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute.
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci și tăiați capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ciuperci, și saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
8
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; acoperiți și gătiți 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ardei grași; acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă orzul gătit, ciupercile, bulionul și următoarele 4 ingrediente (bulion prin piper negru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Piper Negru
Ciuperci
Orz
Bulion
11
Lingurați jumătate din amestecul de orz într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit și presărați cu jumătate de brânză. Repetați straturile. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute.