Pilaf de orez cu feta al Sarei
Pilaful de orez cu feta de la Sarah se prepară în aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 357 de calorii , 10 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 1,21 USD per porție , primiți un aperitiv pentru 4 persoane. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Un amestec de spanac, orez, usturoi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular destul de bun de 40% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pilaful de orez brun cu ciuperci , Pilaful de orez Basmati cu aromă de chimen și Pilaful de orez cu nuci pecan .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic; gătiți și amestecați sosul orzo în untul topit până se rumenește, timp de 3 până la 5 minute. Încorporați ceapa în sosul orzo și gătiți până devine translucidă, timp de 5 până la 10 minute. Gătiți și amestecați usturoiul în amestecul de sos orzo și ceapă până când începe să fie parfumat, aproximativ 1 minut.
Amestecați orezul și supa de pui în amestecul de orzo și ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, 20-25 de minute.
Luați de pe foc și adăugați spanacul și feta. Acoperiți și lăsați să stea până când spanacul se ofiliește și feta se topește, aproximativ 5 minute. Afânați cu o furculiță.