Pilaf de orez cu feta al Sarei

Pilaf de orez cu feta al Sarei
Pilaful de orez cu feta de la Sarah se prepară în aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 357 de calorii , 10 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 1,21 USD per porție , primiți un aperitiv pentru 4 persoane. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Un amestec de spanac, orez, usturoi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular destul de bun de 40% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pilaful de orez brun cu ciuperci , Pilaful de orez Basmati cu aromă de chimen și Pilaful de orez cu nuci pecan .

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic; gătiți și amestecați sosul orzo în untul topit până se rumenește, timp de 3 până la 5 minute. Încorporați ceapa în sosul orzo și gătiți până devine translucidă, timp de 5 până la 10 minute. Gătiți și amestecați usturoiul în amestecul de sos orzo și ceapă până când începe să fie parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
2
Amestecați orezul și supa de pui în amestecul de orzo și ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
3
Luați de pe foc și adăugați spanacul și feta. Acoperiți și lăsați să stea până când spanacul se ofiliește și feta se topește, aproximativ 5 minute. Afânați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista