Pilaf de orez cu fenicul și morcovi
Pilaf de orez cu fenicul și morcovi este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 110 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Un amestec de pătrunjel, morcov, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare sunt Pilaf de orez cu morcovi, mazăre și pătrunjel, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și Bulgur Pilaf cu Broccoli și morcovi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați fenicul și morcovul; saut 5 minute.
Adăugați orez și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 55 până la 60 de minute sau până când orezul este fraged.
Se amestecă pătrunjelul și brânza.