Pilaf aromat de creveți indieni (Kolambi Bhaat) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1280 calorii, 38g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de turmeric, frunze de dafin, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fodni Bhaat (Orez Prăjit Indian), Creveți Biryani (creveți în orez indian aromat și aromat), și varan bhaat pentru ganesh chaturthi, cum se face varan Bhaat.
Instrucțiuni
1
Combinați creveții, turmericul și sucul de lămâie într-un castron și aruncați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Turmeric
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați nucă de cocos, ardei iute, coriandru, usturoi, ghimbir și 2 linguri de apă într-un blender și amestecați la viteză mare până la omogenizare, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat
Stropi în Formă De Inimă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță cu fundul greu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați cuișoarele, scorțișoara, cardamomul, frunzele de dafin și anasonul stelat. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați creveții marinați și gătiți, amestecând, până când sunt parfumați, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați pasta de condimente măcinate și amestecați cu amestecul de creveți și ceapă. Se amestecă energic până se amestecă bine și uleiul începe să se separe de amestec-aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați orez. Se amestecă ușor până când amestecul de condimente acoperă bine boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați 3 căni de apă fierbinte, 1 cană de apă de cocos și o linguriță de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, îndepărtați capacul și lăsați să gătească fără a amesteca până când orezul este fiert și apa s-a uscat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.