Pilaf aromat de creveți indieni (Kolambi Bhaat) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1280 calorii, 38g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de turmeric, frunze de dafin, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fodni Bhaat (Orez Prăjit Indian), Creveți Biryani (creveți în orez indian aromat și aromat), și varan bhaat pentru ganesh chaturthi, cum se face varan Bhaat.
Instrucțiuni
1
Combinați creveții, turmericul și sucul de lămâie într-un castron și aruncați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Turmeric
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați nucă de cocos, ardei iute, coriandru, usturoi, ghimbir și 2 linguri de apă într-un blender și amestecați la viteză mare până la omogenizare, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Stropi în Formă De Inimă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță cu fundul greu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați cuișoarele, scorțișoara, cardamomul, frunzele de dafin și anasonul stelat. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Mărar Proaspăt, Smuls
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați creveții marinați și gătiți, amestecând, până când sunt parfumați, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați pasta de condimente măcinate și amestecați cu amestecul de creveți și ceapă. Se amestecă energic până se amestecă bine și uleiul începe să se separe de amestec-aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați orez. Se amestecă ușor până când amestecul de condimente acoperă bine boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați 3 căni de apă fierbinte, 1 cană de apă de cocos și o linguriță de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, îndepărtați capacul și lăsați să gătească fără a amesteca până când orezul este fiert și apa s-a uscat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.