Piersici Balsamice La Grătar

Piersici Balsamice La Grătar
Nevoie de o garnitură fără gluten? Piersicile balsamice la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de glazură balsamică, piper, brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar, Piersici Balsamice La Grătar, și Pui Balsamic La Grătar Cu Piersici.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați piersicile, tăiați părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți 3 minute. Întoarceți piersicile; periați blaturile și părțile laterale cu 2 linguri glazură. Grătiți 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se presară cu brânză și piper; stropiți cu 1 lingură glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista