Pieptul BBQ al lui Jeff
BBQ piept Jeff ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 419 calorii. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți muștar, sare kosher, usturoi granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Jeff neglijent Joe, Burgerul cu ceapă caramelizată al lui Jeff, și Negroni Classico de Jeff Faile.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipamente speciale: 4 pumni mesquite așchii de lemn, înmuiate în apă
În castron, amestecați condimentele uscate împreună pentru a le folosi ca frecare. Umpleți pieptul cu apă. Înveliți întreaga piept cu freca de condimente. Apăsați condimentele în carne cu mâinile. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, de preferință peste noapte.
Preîncălziți un grătar pentru căldură indirectă, cărbuni bancari și așchii de lemn Mesquite înmuiate într-un cerc în jurul părților laterale ale unui grătar. Setați o tavă de picurare cu apă în centrul inelului.
Așezați pieptul pe grătarul peste tigaia cu apă.
Păstrați temperatura de gătit în grătar între 180 și 220 de grade F până când ați terminat. Lăsați aproximativ 45 de minute pe kilogram până când carnea atinge o temperatură internă de 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu, adăugând cărbuni noi, după cum este necesar.
Pentru o glazură dulce, ungeți cu sosul dvs. preferat de grătar în ultimele 15 minute de gătit.