Piept fiert cu glazură de Bourbon-piersică

Piept fiert cu glazură de Bourbon-piersică
Reteta Brisket fiert cu glazura Bourbon-piersic este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de roșii prune, ceapă, bourbon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept fiert cu Bourbon și cafea cu sos de afine, Piept fiert cu bere cu glazură de miere-var, și Șuncă cu glazură de Bourbon-piersică.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Frecați pieptul peste tot cu frecare de condimente. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de a continua.
3
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mare și largă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați pieptul, partea grasă în jos. Gatiti netulburat pana se rumeneste bine, 5-6 minute. Întoarceți pieptul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu și adăugați restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
6
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este usor aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați bulion și toate ingredientele rămase. Aduceți lichidul la foc mic. Întoarceți pieptul în oală. Acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se fierbe până când pieptul este foarte fraged la atingere, dar își păstrează încă forma, aproximativ 4 1/2 ore. Folosind o spatulă mare, transferați pieptul, cu partea grasă în sus, pe o farfurie mare. Strecurați lichidul de fiert într-un castron mare. Întoarceți lichidul în oală, aduceți la foc mic și gătiți până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute. Scor partea de grăsime de piept de tăiere un model crosshatch de 1/4 "- adânc fante distanțate 1/2 " În afară. Întoarceți pieptul, cu partea grasă în sus, în oală cu lichid de fierbere redus. Faceți înainte: pieptul poate fi făcut cu 2 zile înainte. Întoarceți pieptul în oală, acoperiți și răciți. Aduceți la foc mic și reîncălziți pieptul înainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Transferați 1/4 cană de lichid de fiert într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați gem și bourbon și pur până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
GemGem
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Întindeți 3-4 linguri glazură deasupra pieptului cu spatele unei linguri. Se fierbe pieptul în oală până se rumenesc și se glazurează, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați pieptul pe o tăietură. Feliați împotriva bobului și transferați-l pe un platou mare. Polonic braising lichid peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
PolonicPolonic
6
Stropiți glazura rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
OcaziiHanukkah
Revista