Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul fiert cu aragaz lent (Machaca). O porție conține 1543 calorii, 166g de proteine, și 83g de grăsime. Pentru $10.78 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 311 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă mexicană, ardei gras, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Slow Cooker Machaca, Slow Cooker Carne De Vită Machaca, și Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați sosul Maggi, sucul de lămâie, 2 linguri de apă, usturoiul și serranos într-un bol de dimensiuni medii, condimentați cu sare și piper. În timp ce bateți constant, adăugați încet uleiul de măsline,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți bucățile de piept într-o pungă mare de plastic sigură pentru alimente și turnați marinata peste ea, întorcând carnea pentru a acoperi. Sigilați și refrigerați cel puțin 8 ore sau de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Scurgeți carnea și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1
Turnați uleiul în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Adăugați ceapa, bulionul, ardeii, oregano, usturoiul, ardeii iute, roșiile și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Se amestecă bine, apoi se cuibărește carnea în lichidul din fundul aragazului lent. Gatiti pieptul la foc mediu-mare pana cand carnea este frageda si se macina usor cu o furculita, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Folosind o lingură cu fante, transferați carnea pe o tăietură și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a manipula, aproximativ 15 minute. Tăiați carnea în bucăți lungi de 2 inci. Întoarceți carnea mărunțită la aragazul lent, amestecați pentru a combina și lăsați să stea până când carnea este fierbinte, aproximativ 10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Carnea caldă fiartă poate fi folosită pentru a umple burritos, tacos, tostadas sau sandvișuri. Carnea rămasă poate fi depozitată într-un recipient etanș până la 3 zile sau congelată în pungi sau recipiente de congelator din plastic până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tostadas
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1
Întindeți aproximativ 1/3 cană din carnea caldă peste fiecare dintre cojile crocante. Topiți fiecare tostada cu aproximativ 2 linguri de salată, niște avocado tăiat cubulețe și 2 linguri de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Tostadas
1 Lingura Marsala Uscata
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Stropiți aproximativ 1 lingură de cremă deasupra și garnisiți cu frescă de queso sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso Fresco
Crema Mexicană
3
Serviți cu pene de var pe lateral pentru a stoarce deasupra.