Piept De Vită Fiert

Piept De Vită Fiert
Reteta fiert carne de vită piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 16 ore și 10 minute. Această rețetă face 6 porții cu 804 calorii, 96G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.16 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente pentru grătar, cafea foarte măcinată, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vită fiert, Piept fiert de carne de vită, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Frecați pieptul generos cu amestec de condimente, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la marinat peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Puneți friptura, capacul de grăsime în sus, într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți pieptul descoperit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Într-un castron mediu, combinați cafeaua, zahărul brun, piperul, după gust, 3 căni de apă fierbinte și oțet de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Scoateți pieptul din cuptor, turnați amestecul de cafea peste piept, acoperiți cu folie și fierbeți până când pieptul atinge o temperatură internă de 185 și este fraged cu furculița, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți pe o placă de sculptură pentru a lăsa să se odihnească.
9
Se fierbe lichidul de fierbere în tigaia de prăjire de pe plită, degresând grăsimea și se lasă să se reducă doar ușor sau la consistența dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
10
Tăiați subțire carnea de vită peste cereale. Înmuiați feliile de carne sau părțile tăiate ale rulourilor în sosul redus. Faceți sandvișuri cu carnea și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Turnați sosul rămas într-un bol mic și serviți-l cu sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin ai putea încerca este K Vintners Morrison Lane Syrah. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
K Vintners Morrison Lane Syrah
K Vintners Morrison Lane Syrah
Cele mai vechi plantații Syrah din Valea Walla Walla, versanți orientați spre sud-est, sit ușor mai răcoros la poalele Munților Albastri. Strâns rănit pentru o viață lungă. Pământ prăjit, lavandă, plantă uscată și carne vindecată. Pedigree serios, vin serios.
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista