Piept De Vită Fiert
Piept de vită fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 322 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ceapă vidaliană, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Piept de vită fiert, Piept fiert de carne de vită, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Presărați pieptul uniform cu sarea și piperul. Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați pieptul și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 2 minute.
Scoateți pieptul din cuptorul olandez și puneți-l deoparte.
Adăugați ceapa în cuptorul olandez și gătiți timp de 10 până la 15 minute. Se amestecă frecvent până când ceapa este fragedă și colorată în caramel. Se amestecă vinul, rozmarinul, frunzele de dafin și roșiile tăiate cubulețe.
Întoarceți pieptul în cuptorul olandez, acoperiți și coaceți la cuptor timp de 3 ore sau până când carnea este foarte fragedă.
Scoateți pieptul din lichidul de gătit, lăsați-l deoparte și păstrați-l cald.
Îndepărtați 1/2 cană de amestec de roșii într-un bol mic și bateți făina până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în cuptorul olandez. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând frecvent, până se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri și serviți cu sosul de roșii.