Piept de rață cu piersici prăjite și orez prăjit cu nucă-pătrunjel

Piept de rață cu piersici prăjite și orez prăjit cu nucă-pătrunjel
Rețeta piept de rață cu piersici prăjite și orez prăjit cu nucă-pătrunjel ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 10,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 858 calorii, 66g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Un amestec de suc de lămâie, bulion de pui, online la dartagnan.com, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar, Piept de rață umplut cu brânză de capră, cireșe și nuci, cu glazură de șampanie, și Piept de rață prăjit în tigaie cu sos de soia cu miere și Pak Choi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, grea, la foc moderat, combinați orezul și 4 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 20 de minute.
3
Se întinde pe o foaie mare de copt cu margini și se dă la frigider, neacoperit, până se răcește și se usucă, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați împreună 1 cană de apă, sos de soia, suc de lămâie, ghimbir, usturoi și ulei de susan. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până se reduce cu 15%, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți emulsia de soia-var de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EmulsiiEmulsii
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Preîncălziți cuptorul la 191°.în tigaie din fontă de 8 inci la foc moderat, încălziți 1 linguriță de ulei vegetal până când este fierbinte, dar nu fumează. Înveliți părțile tăiate ale piersicilor cu zahăr, transferați piersicile, tăiați partea în jos, în tigaie și gătiți până când zahărul începe să se caramelizeze, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți piersicile până când marginea pielii este ușor de ridicat de pe carne (lăsați pielea aprinsă), 6 până la 7 minute. Păstrați piersicile calde și lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pat sânii rață uscat. Folosind cuțit ascuțit, scor piele în 1-inch crosshatch model, având grijă să nu taie prin grăsime în carne de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Presărați sânii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
10
În tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc moderat, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei vegetal până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în 2 loturi (ștergeți tigaia curată și adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei înainte de al doilea lot), căutați sânii de rață, cu pielea în jos, până când pielea este maro aurie și crocantă, 10 până la 12 minute. Pe măsură ce grăsimea este redată, scurgeți periodic și rezervați. Întoarceți toți cei 6 sâni în tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți sânii la coacerea dorită, 2 până la 3 minute pentru mediu-rar (termometrul cu citire instantanee introdus în sâni va citi 57°). Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Într-o cratiță mică, grea, la foc mare, fierbeți demi-glace până când se reduce cu 25%, aproximativ 5 minute. Se amestecă untul și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
În timp ce demi-glace se reduce, prăjiți orezul: măsurați grăsimea rezervată de rață și adăugați ulei vegetal, dacă este necesar, pentru a face 3 linguri. În wok mare, bine condimentat sau tigaie mare, adâncă, grea, la foc mare, încălziți grăsimea până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
14
Se adaugă șalotă și se prăjește până devine translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
15
Adăugați nuci, orez, pătrunjel, bulion de pui și 1 cană de emulsie de soia-var și amestecați până când orezul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
EmulsiiEmulsii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
16
Se ia de pe foc și se menține cald.
17
Ținând cuțitul ascuțit la un unghi de 7°, tăiați fiecare piept de rață în felii subțiri. Împărțiți orezul în 6 farfurii mari și așezați felii de rață peste fiecare movilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
18
Stropiți fiecare cu verde demi-glace și Mound micro deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
19
Se presară cu arpagic și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barsare de mare grosieră sau altă sare grosierăsare de mare grosieră sau altă sare grosieră1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildemi-glace de vițel sau rațădemi-glace de vițel sau rață1kilogramesânii de rață dezosați cu pielesânii de rață dezosați cu piele23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic proaspăt, tocat măruntarpagic proaspăt, tocat mărunt33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir proaspăt, tocat mărunt (de la butonul lung de 2 inci)ghimbir proaspăt, tocat mărunt (de la butonul lung de 2 inci)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel, tocate grosierfrunze proaspete de pătrunjel, tocate grosier2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmicro verde mixtmicro verde mixt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez de iasomieorez de iasomie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâie (din 2 limes medii)suc proaspăt de lămâie (din 2 limes medii)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmstoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu31 litru de lapte integral, la temperatura camereipiersici, necojite, înjumătățite vertical și fără sâmburipiersici, necojite, înjumătățite vertical și fără sâmburi12 lingurițe de pudră de usturoiCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional12 lingurițe de pudră de usturoiunt nesăratunt nesărat4Bucăți de caramele Heath Barulei vegetal, plus mai mult dacă este necesar pentru a adăuga la grăsimea de rațăulei vegetal, plus mai mult dacă este necesar pentru a adăuga la grăsimea de rață2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbucăți de nuc, prăjite <epi: recipelink>și tocate</epi: recipelinkbucăți de nuc, prăjite și tocate1Oreos dublu umplutpiper proaspăt măcinat, de preferință albpiper proaspăt măcinat, de preferință alb6creveți și cu veneVă recomandăm să folosiți demi-glace de vițel și rață D ' Artagnan, disponibil la unele supermarketuri sau online la dartagnan.comVă recomandăm să folosiți demi-glace de vițel și rață D ' Artagnan, disponibil la unele supermarketuri sau online la dartagnan.com
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista