Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă

Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă
Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1375 calorii, 61G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, nuci, stafide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă, Cartofi umpluți cu broccoli de conopidă prăjită cu sos de brânză, și Pui umplut cu Mozzarella afumată, roșii prăjite și Broccoli Rabe peste cartofi cu sos Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: folie de plastic ciocan de carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pe o foaie mare de copt amestecați conopida, cartofii, chervilul, stafidele, uleiul de măsline și sarea și piperul, după gust. Aranjați într-un singur strat pe foaia de copt și prăjiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
ChervilChervil
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Scoateți cartofii într-un castron și puneți-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pui: într-un blender sau robot de bucătărie, combinați strugurii, nucile și curmalele și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
NuciNuci
StruguriStruguri
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Puneți pieptul de pui între 2 foi de folie de plastic și, folosind un ciocan de carne, bateți puiul până când este uniform plat și subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
6
Scoateți foaia superioară de plastic. Condimentează puiul cu sare și piper, după gust. Împărțiți amestecul de struguri între pieptul de pui, topind fiecare bucată cu aproximativ 2 linguri de umplutură. Folosind plasticul ca ghid, înfășurați puiul în jurul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
StruguriStruguri
RolaRola
7
Puneți făina, ouăle și pesmetul în vase separate. Condimentați firimiturile de pâine cu praful de usturoi, praful de ceapă și sarea. Înmuiați rulourile de pui în făină, acoperind complet, apoi în ou și în cele din urmă în firimiturile de pâine. Puiul trebuie acoperit complet cu fiecare etapă a procesului de panificare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
OuăOuă
SareSare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
8
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Tigaie prăjiți puiul până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se după câteva minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
9
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până la fiert, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Sos Curry: topiți untul într-o tigaie la foc mediu, apoi adăugați ceapa și pudra de curry. Gatiti 2 minute, apoi amestecati faina si gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Sos CurrySos Curry
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
11
Bateți bulionul de pui și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Bateți până când sosul este îngroșat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Scoateți puiul din cuptor pe o tăietură și feliați. Puneți un pat de cartofi și conopidă pe fiecare farfurie de servire și acoperiți cu sos curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Sos CurrySos Curry
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Obiceiul Chenin Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Obiceiul Chenin Blanc
Obiceiul Chenin Blanc
Chenin clasic în stil vechi, cu o mulțime de mineralitate, papaya verde, lămâie meyer, nucșoară albă de piersici și note slabe de fructe cu sâmburi cu aciditate racy. Un vin super prietenos cu mâncarea, care este o împerechere nebună cu stridii și pui fript.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista