Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă
Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1375 calorii, 61G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, nuci, stafide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă, Cartofi umpluți cu broccoli de conopidă prăjită cu sos de brânză, și Pui umplut cu Mozzarella afumată, roșii prăjite și Broccoli Rabe peste cartofi cu sos Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: folie de plastic ciocan de carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pe o foaie mare de copt amestecați conopida, cartofii, chervilul, stafidele, uleiul de măsline și sarea și piperul, după gust. Aranjați într-un singur strat pe foaia de copt și prăjiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Conopidă
Ulei De Măsline
Cartofi
Chervil
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Scoateți cartofii într-un castron și puneți-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Pui: într-un blender sau robot de bucătărie, combinați strugurii, nucile și curmalele și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Nuci
Struguri
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Puneți pieptul de pui între 2 foi de folie de plastic și, folosind un ciocan de carne, bateți puiul până când este uniform plat și subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
6
Scoateți foaia superioară de plastic. Condimentează puiul cu sare și piper, după gust. Împărțiți amestecul de struguri între pieptul de pui, topind fiecare bucată cu aproximativ 2 linguri de umplutură. Folosind plasticul ca ghid, înfășurați puiul în jurul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sare și Piper
Pui întreg
Struguri
Rola
7
Puneți făina, ouăle și pesmetul în vase separate. Condimentați firimiturile de pâine cu praful de usturoi, praful de ceapă și sarea. Înmuiați rulourile de pui în făină, acoperind complet, apoi în ou și în cele din urmă în firimiturile de pâine. Puiul trebuie acoperit complet cu fiecare etapă a procesului de panificare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Pesmet
Praf De Ceapă
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Ouă
Sare
1 Ardei Morita Uscat
8
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Tigaie prăjiți puiul până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se după câteva minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
9
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până la fiert, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Sos Curry: topiți untul într-o tigaie la foc mediu, apoi adăugați ceapa și pudra de curry. Gatiti 2 minute, apoi amestecati faina si gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Sos Curry
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
11
Bateți bulionul de pui și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Bateți până când sosul este îngroșat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Scoateți puiul din cuptor pe o tăietură și feliați. Puneți un pat de cartofi și conopidă pe fiecare farfurie de servire și acoperiți cu sos curry.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Obiceiul Chenin Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.