Piept de pui umplut cu spanac
Reteta Piept de pui umpluti cu spanac se poate face in aproximativ 1 ora . Pentru 2,16 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 378 de calorii . Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână parmezan, sare, sare suplimentară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75% , care este solid. Încercați piept de pui umpluți cu brânză cremă , piept de pui copt și scoici umplute cu spanac cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt și 1 lingură ulei până se înmoaie.
Adăugați spanacul; gătiți până se încălzește și umiditatea s-a evaporat.
Se ia de pe foc; rece. Se amestecă brânzeturile, busuiocul, sare și piper. Slăbiți pielea de pe o parte a fiecărui piept de pui.
Pune 1/3 cană de umplutură sub piele; puneți puiul cu umplutura în sus într-un 13 inchi neuns. x 9-in. vas de copt.
Stropiți cu uleiul rămas.
Se presară cu cimbru și sare.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 45 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.