Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar

Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 506 calorii, 13g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați rucola, frunze de cimbru, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Piept de pui la grătar cu usturoi-Lime cu gust de coriandru-porumb, Boabe de grâu cu ierburi și salată de roșii prăjite cu piept de pui Chipotle la grătar, și Salată de vinete, porumb și pâine la grătar cu Vinaig de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul și lăsați-l să ardă până la cărbuni cu foc mediu.
Ungeți puiul pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți peste cărbuni, cu pielea în jos, până se rumenesc bine. Mutați sânul pe marginile grătarului, opriți focul direct și gătiți acoperit, rotind des până când este complet gătit aproximativ 12 minute; în funcție de căldura grătarului.
Ungeți feliile de pâine cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Grill pâine pe ambele părți til maro auriu.
Se ia de pe foc și se rupe în bucăți de mărimea mușcăturii.În timp ce puiul continuă să gătească, asamblați salata.
Combinați boabele de porumb, rucola, balsamul de lămâie, frunzele de cimbru și bucățile de pâine într-un castron.
Adăugați vinaigreta și puțin mai multă sare și piper. Aruncați bine pentru a combina. Cu o răzătoare sau un cojitor de legume deasupra salatei cu parmezan cheese.To serviți, aranjați pieptul de pui pe farfurii și îngrămădiți salata alături. Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.