Piept de pui cu Clementine, pasăre Thailandeză Chile și Yukon Gold și piure de conopidă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Piept de pui cu Clementine, pasăre Thailandeză Chile și Yukon Gold și piure de conopidă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 6,56 USD pe porție. O porție conține 1666 calorii, 60g de proteine, și 123G de grăsime. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui cu piele, cartofi Yukon gold, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Încercați Țelina & Yukon Aur Pur Aprox. E, Pur Și Simplu De Cartofi De Aur Yukon Cu Parmezan, și Yukon Aur Și Fenicul Pur Approxide Cu Unt De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: moara de alimente
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se usucă pieptul de pui cu un prosop de hârtie. Înveliți o tigaie medie cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, presărați pielea puiului cu generozitate cu sare, apoi așezați pielea cu fața în jos în tigaie. Gatiti pana cand pielea este aurie si crocanta, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Fripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
4
Presărați partea opusă a sânului cu sare, apoi răsturnați puiul și continuați să gătiți până la fiert, încă 5 până la 6 minute. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Transferați pieptul într-o tigaie, cortați-l ușor cu folie și introduceți-l în cuptor până când sosul este terminat și sunteți gata de farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți excesul de ulei din tigaie înainte de a reveni la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați sucul de clementină, Supremele de clementină și oțetul, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei. Se amestecă cimbru și ardei iute și se lasă lichidul să se reducă la jumătate înainte de a turna bulionul de pui și un vârf de sare. Continuați să gătiți până când stocul s-a redus. Gustați sosul, asigurându-vă că este delicios, apoi îndepărtați tulpina de cimbru și condimentați cu mai multă sare, dacă este necesar. Sosul trebuie să fie îngroșat și puțin gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Clementină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Clementină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați piureul de aur și conopidă Yukon pe fundul farfuriei, apoi feliați pieptul de pui și ventilați feliile deasupra. Puneți o parte din sos pe și în jurul puiului și garnisiți cu clementinele supreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Măsline întregi Coapte
Clementină
Yukon Cartofi De Aur
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Înjumătățiți cartofii, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 până la 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Așezați cartofii într-o oală suficient de mare pentru a ține și conopida, apoi acoperiți cartofii cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se presară generos cu sare (ar trebui să aibă gust de ocean) și se aduce la fierbere. După ce apa a fiert aproximativ 10 minute, adăugați conopida și gătiți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Aduceți crema într-o opărire într-o cratiță mică. Între timp, treceți cartofii și conopida printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Adăugați aproximativ jumătate din smântâna fierbinte și 1/2 din unt și amestecați cu scop până se combină bine. Repetați acest proces cu restul de smântână și unt până se încorporează. Gustați pentru condimente (probabil va trebui să adăugați sare) și serviți cald.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.