Piept de pui cu Clementine, pasăre Thailandeză Chile și Yukon Gold și piure de conopidă

Piept de pui cu Clementine, pasăre Thailandeză Chile și Yukon Gold și piure de conopidă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Piept de pui cu Clementine, pasăre Thailandeză Chile și Yukon Gold și piure de conopidă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 6,56 USD pe porție. O porție conține 1666 calorii, 60g de proteine, și 123G de grăsime. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui cu piele, cartofi Yukon gold, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Încercați Țelina & Yukon Aur Pur Aprox. E, Pur Și Simplu De Cartofi De Aur Yukon Cu Parmezan, și Yukon Aur Și Fenicul Pur Approxide Cu Unt De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: moara de alimente
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se usucă pieptul de pui cu un prosop de hârtie. Înveliți o tigaie medie cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, presărați pielea puiului cu generozitate cu sare, apoi așezați pielea cu fața în jos în tigaie. Gatiti pana cand pielea este aurie si crocanta, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați partea opusă a sânului cu sare, apoi răsturnați puiul și continuați să gătiți până la fiert, încă 5 până la 6 minute. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pieptul într-o tigaie, cortați-l ușor cu folie și introduceți-l în cuptor până când sosul este terminat și sunteți gata de farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți excesul de ulei din tigaie înainte de a reveni la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sucul de clementină, Supremele de clementină și oțetul, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei. Se amestecă cimbru și ardei iute și se lasă lichidul să se reducă la jumătate înainte de a turna bulionul de pui și un vârf de sare. Continuați să gătiți până când stocul s-a redus. Gustați sosul, asigurându-vă că este delicios, apoi îndepărtați tulpina de cimbru și condimentați cu mai multă sare, dacă este necesar. Sosul trebuie să fie îngroșat și puțin gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ClementinăSuc De Clementină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
ClementinăClementină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați piureul de aur și conopidă Yukon pe fundul farfuriei, apoi feliați pieptul de pui și ventilați feliile deasupra. Puneți o parte din sos pe și în jurul puiului și garnisiți cu clementinele supreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
ClementinăClementină
Yukon Cartofi De AurYukon Cartofi De Aur
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Înjumătățiți cartofii, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 până la 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
10
Așezați cartofii într-o oală suficient de mare pentru a ține și conopida, apoi acoperiți cartofii cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se presară generos cu sare (ar trebui să aibă gust de ocean) și se aduce la fierbere. După ce apa a fiert aproximativ 10 minute, adăugați conopida și gătiți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Aduceți crema într-o opărire într-o cratiță mică. Între timp, treceți cartofii și conopida printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați aproximativ jumătate din smântâna fierbinte și 1/2 din unt și amestecați cu scop până se combină bine. Repetați acest proces cu restul de smântână și unt până se încorporează. Gustați pentru condimente (probabil va trebui să adăugați sare) și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista