Piept cu Gingersnap sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul cu Gingersnap Gravy. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 222 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Un amestec de piept de vită, sos de chili, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele germane cu Gingersnap sos, Piept Cu Sos, și Piept de vită în sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul într-o tigaie. Într-un castron mic, combinați apa, sosul de chili și amestecul de supă; se toarnă peste carne. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă. Se răcește; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți carnea și tăiați-o în 1/4-in.- felii groase; reveniți la tigaie.
Se presara cu gingersnap firimituri. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30-45 de minute sau până se încălzește.