Piei De Cartofi Prăjiți

Piei De Cartofi Prăjiți
Piei de cartofi prăjiți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați până la 8 fâșii de slănină, cartofi de copt, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Mozzarella umplute adânc prajit piure de cartofi bile, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți cartofii la 400 de minute timp de 1 oră sau până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Între timp, pentru baie, combinați smântâna, amestecul de supă, ceapa, usturoiul și sosul de ardei iute într-un bol. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă (salvați pulpa pentru o altă utilizare). Cu o foarfecă, tăiați fiecare jumătate de cartof în trei benzi longitudinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Într-o tigaie electrică sau o friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul până la 375 inkt. Se prăjesc piei în ulei timp de 2-3 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Puneți piei de cartofi într-un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Combinați brânzeturile și slănina; presărați peste cartofi. Broil 4 în. de la căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
7
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Se servește cu scufundarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista