Piei De Cartofi De Om Sălbatic
Piei de cartofi om sălbatic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 561 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $ 1.57 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de săgeată, slănină, cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Piei De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cojiți cartofii. Rezervați piei.
Adăugați 1 linguriță de sare pe pielea de cartofi și lăsați să stea.
Tăiați carnea de cartof și fierbeți până când furculița este fragedă. Nu fierbeți prea mult.
Puneți pielea de cartofi într-un prosop curat și stoarceți orice umiditate. Aruncați pielea cu 1/2 linguriță mai multă sare și 1/2 linguriță de boia.
Se întinde pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute.
Gatiti slanina pana cand este crocanta.
Scoateți din tigaie să se răcească ușor. Tăiați slănina.
Într-o tigaie sotată la foc mediu, gătiți șalotele în puțin unt până se înmoaie.
Într-un castron mare, amestecați șalotele, cheddarul alb, ceapa verde și untul rămas până când sunt parțial cremoase și parțial groase. Apoi pliați în slănină.
Adăugați sare și piper după gust și amestecați pentru a combina. La frigider amestecul până se răcește.
Când este gata de servit, umpleți un cuptor olandez cu uleiul de canola și încălziți la 375 grade F.
Într-un alt bol, adăugați restul de 1/2 linguriță de ardei și puțină sare și piper în făina de săgeată. Faceți bile de 1 inch cu amestecul de cartofi. Apoi se înmoaie în ou, se înmoaie în făina de săgeată, se înmoaie din nou în ou și se umplu piei de cartofi. Se prăjește până se rumenesc și se încălzește, 1 până la 2 minute.