Picături De Cremă De Lămâie-Nucă De Cocos
Lemon-picături de cremă de nucă de cocos este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. Această rețetă face 36 de porții cu 120 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de biscuiți cu zahăr, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Picături De Cireșe De Nucă De Cocos, Picături De Nucă De Cocos Cu Bijuterii, și Picături De Bomboane Cu Ghimbir De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează 2 foi de cookie cu spray de gătit.
În robotul de bucătărie, puneți nuca de cocos. Acoperiți; procesați, folosind o mișcare rapidă de pornire și oprire, până când se toacă fin. Într-un castron mare, amestecați nuca de cocos, amestecul de prăjituri și 1/2 cană de nuci de macadamia. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 30 de secunde sau până la omogenizare. Bateți oul, coaja de lămâie și culoarea alimentelor până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți în amestec de nucă de cocos până se formează aluat rigid.
Pe foile de prăjituri, aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la 2 inci distanță.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește 1 până la 2 minute; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Așezați așchii de copt într-o pungă mică de plastic pentru congelator resigilabilă. Cuptor cu microunde la maxim 45 până la 50 de secunde până se înmoaie. Strângeți ușor punga până când chipsurile sunt netede; tăiați vârful mic dintr-un colț al pungii. Strângeți punga pentru a stropi peste fursecuri.
Se presară cu restul de 1/2 cană de nuci de macadamia.
Lăsați să stea până se întărește burnița, aproximativ 10 minute.