Șuncă Proaspătă În Stil Cubanez
Sunca proaspătă în stil cubanez este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 800 calorii, 70g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, chimen măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură În Stil Cubanez, Pui În Stil Cubanez, și Halibut În Stil Cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sucul, usturoiul, oregano, chimenul, sarea și apa.
Puneți șunca într-un castron mare sau într-o pungă de plastic rezistentă la scurgeri și turnați peste marinată.
Lăsați să se înmoaie la frigider peste noapte. (Sau lăsați marinada să se absoarbă timp de 1 oră, strecurați-o și injectați-o direct în șuncă folosind un injector de marinată; înfășurați și refrigerați șunca peste noapte. Folosiți orice marinată rămasă pentru însăilare.)
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Scoateți șunca din marinată, rezervând marinata și uscați-o. Se strecoară marinada într-o cratiță și se aduce la fierbere.
Puneți grăsimea de șuncă în sus într-o tigaie și gătiți-o timp de aproximativ 25 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă înregistrează 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Ungeti sunca cu marinata la fiecare 20 de minute sau cam asa ceva.
Scoateți șunca, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 15 minute. Temperatura va continua să crească la 160 de grade F. feliați și serviți.