Peștele-spadă Naptime pe grătar

Peștele-spadă Naptime pe grătar
Peștele-spadă Naptime pe grătar necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 272 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 1 și costă $3.79 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de bucătarul Naptime. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Cum se face peștele la grătar: pește-spadă la grătar cu struguri și ceapă, Naptime ' S B. e.a. l. t, și Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Revista