Pește și chipsuri sănătoase
Rețeta pește și chipsuri sănătoase ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 555 calorii, 64G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $11.06 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână file groase de halibut, piper cayenne, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pește și chipsuri sănătoase cu sos tartar, Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ei bine, cel puțin mai sănătos decât soiul prăjit.Aceasta este rețeta mea preferată pentru pește și chipsuri. Este un favorit al soțului meu care nu iubește peștele și singurul pește pe care fiica mea de 20 de luni îl va mânca. Pesmetul panko oferă peștelui mai mult crocant decât pesmetul obișnuit. Deși prietenilor mei de peste iaz s-ar putea să nu le placă această metodă, prăjirea într-o cantitate mică de ulei sănătos economisește multă grăsime proastă din peștele tradițional prăjit. Dacă ai vrea să economisești și mai multă grăsime, cred că această rețetă ar fi bine coaptă la cuptor. Aș găti doar peștele pane alături de cartofii la cuptor până când sunt fulgi, răsturnând o dată.Rețetă pentru pește din revista Bon Appetit
Chipsuri: gătesc peștele în timp ce cartofii/chipsurile sunt la cuptor.Preîncălziți cuptorul la 425 de grade (sau folosiți broilerul).
Tăiați cartofii curățați în pene de dimensiuni prăjite. Aruncați cu ulei de măsline, sare și piper. Gatiti pana se rumeneste si crocant, rasucind o data. Îmi pare rău, nu-mi amintesc cât durează de obicei, doar continuă să verifici.Pește:2 lire sterline fileuri de halibut gros de 1 1/2 inch (folosesc tilapia pentru că de obicei este mai puțin costisitor și mai ușor disponibil acolo unde locuiesc, ar funcționa și Codul sau alt pește alb)1 pachet de 1/2 uncie panko (pesmet Japonez; 1 1/2 căni)1 lingură pătrunjel Italian proaspăt tocat FIN2 lingurițe sare kosher grosieră 2 lingurițe coajă de lămâie rasă fină1/2 linguriță piper cayenne 3 albușuri mari de OU1/4 cană bere întunecată sau bere nealcoolică (cum ar fi O 'Doul' s)3 linguri (sau mai mult) ulei de măsline extravirgin
Tăiați peștele în bețe dreptunghiulare de 4x1 1/4 inch.
Se presară sare și piper.
Combinați următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Bateți albușurile de ou și ale într-un castron mediu.
Adăugați pește în amestecul de bere și întoarceți-l la strat; scuturați excesul, apoi întoarceți peștele în amestecul panko pentru a acoperi toate părțile.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din bețișoarele de pește. Gatiti pana devin aurii si doar opace in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Repetați cu bețișoarele de pește rămase, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Transferați peștele pe prosoape de hârtie; se presară sare și piper.
Serviți imediat cu sos tartar, oțet de malț sau orice altceva vă place cu chipsurile dvs. :)*faceți înainte sfat: îmi place să fac pâinea în timpul somnului fiicei mele și apoi, când este ora mesei, tot ce trebuie să fac este să gătesc peștele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.