Pește și chipsuri sănătoase

Pește și chipsuri sănătoase
Rețeta pește și chipsuri sănătoase ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 555 calorii, 64G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $11.06 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână file groase de halibut, piper cayenne, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pește și chipsuri sănătoase cu sos tartar, Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ei bine, cel puțin mai sănătos decât soiul prăjit.Aceasta este rețeta mea preferată pentru pește și chipsuri. Este un favorit al soțului meu care nu iubește peștele și singurul pește pe care fiica mea de 20 de luni îl va mânca. Pesmetul panko oferă peștelui mai mult crocant decât pesmetul obișnuit. Deși prietenilor mei de peste iaz s-ar putea să nu le placă această metodă, prăjirea într-o cantitate mică de ulei sănătos economisește multă grăsime proastă din peștele tradițional prăjit. Dacă ai vrea să economisești și mai multă grăsime, cred că această rețetă ar fi bine coaptă la cuptor. Aș găti doar peștele pane alături de cartofii la cuptor până când sunt fulgi, răsturnând o dată.Rețetă pentru pește din revista Bon Appetit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Servește 4 Plus resturi
3
Chipsuri: gătesc peștele în timp ce cartofii/chipsurile sunt la cuptor.Preîncălziți cuptorul la 425 de grade (sau folosiți broilerul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați cartofii curățați în pene de dimensiuni prăjite. Aruncați cu ulei de măsline, sare și piper. Gatiti pana se rumeneste si crocant, rasucind o data. Îmi pare rău, nu-mi amintesc cât durează de obicei, doar continuă să verifici.Pește:2 lire sterline fileuri de halibut gros de 1 1/2 inch (folosesc tilapia pentru că de obicei este mai puțin costisitor și mai ușor disponibil acolo unde locuiesc, ar funcționa și Codul sau alt pește alb)1 pachet de 1/2 uncie panko (pesmet Japonez; 1 1/2 căni)1 lingură pătrunjel Italian proaspăt tocat FIN2 lingurițe sare kosher grosieră 2 lingurițe coajă de lămâie rasă fină1/2 linguriță piper cayenne 3 albușuri mari de OU1/4 cană bere întunecată sau bere nealcoolică (cum ar fi O 'Doul' s)3 linguri (sau mai mult) ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
TilapiaTilapia
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
AleAle
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
(Keebler)(Keebler)
5
Sos Tartar Rapid
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
6
Tăiați peștele în bețe dreptunghiulare de 4x1 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
8
Combinați următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Bateți albușurile de ou și ale într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Adăugați pește în amestecul de bere și întoarceți-l la strat; scuturați excesul, apoi întoarceți peștele în amestecul panko pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
AleAle
11
Așezați pe farfurie.
12
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați jumătate din bețișoarele de pește. Gatiti pana devin aurii si doar opace in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Repetați cu bețișoarele de pește rămase, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Transferați peștele pe prosoape de hârtie; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
15
Serviți imediat cu sos tartar, oțet de malț sau orice altceva vă place cu chipsurile dvs. :)*faceți înainte sfat: îmi place să fac pâinea în timpul somnului fiicei mele și apoi, când este ora mesei, tot ce trebuie să fac este să gătesc peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Sos TartarSos Tartar
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate60
Revista