Pește Întreg La Cuptor În Stil Cubanez

Pește Întreg La Cuptor În Stil Cubanez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele întreg la cuptor în stil cubanez. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 947 calorii, 87G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $15.52 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la christmas.food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piure de roșii, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați pește la cuptor în stil Indian, Pește Copt În Stil Grecesc, și Pește Simplu La Cuptor În Stil Grecesc pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista