Pește în stil Tikka

Pește în stil Tikka
Peștele în stil Tikka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 367 calorii, 54g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de pudră ușoară de ardei iute, ulei de măsline, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tikka de pește , cum se face tikkan de pește în cuptor, Pui În Stil Restaurant Tikka Masala, și 'Pui' Tikka Masala-stil Vegan.

Instrucțiuni

1
Tăiați pielea întregului pește, dacă utilizați, pe fiecare parte cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se amestecă ghimbirul și usturoiul, se condimentează cu sare, apoi se freacă peste tot peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se amestecă iaurtul cu uleiul, condimentele și condimentele. Folosiți pentru a acoperi peștele în interior și în exterior, apoi răciți până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
La grătar: gătiți direct pe raft (sau pe folie dacă vă este frică să nu se lipească) timp de 6-8 minute pe fiecare parte pentru peștele întreg sau 3-4 minute pentru fripturile de ton. Timpul de gătit va depinde de cât de fierbinte este grătarul dvs. când începeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista