Pește în sos de ghimbir-Tamarind

Pește în sos de ghimbir-Tamarind
Pește în sos de ghimbir-Tamarind necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 113 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper măcinat, ulei de gătit, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și pilaf de orez cu nucă de cocos-Cilantro, Cum se gătește: pește prăjit cu sos picant de tamarind (pla rad prig), și Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare. Gatiti semintele de muștar în ulei fierbinte până când încep să crape. Se amestecă ghimbirul și ceapa; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă în apă și se amestecă pasta de tamarind. Se aduce la fierbere, apoi se condimentează cu coriandru, pudră de chile și sare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Gătiți peștele în sos până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Se servește garnisit cu frunze proaspete de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista