Pește în folie

Pește în folie
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar ? Peștele în folie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 83 de calorii . Această rețetă servește 2. Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, piper măcinat, păstrăv curcubeu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 209 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește în folie , Pește în folie și Cina cu pește și legume .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Clătiți peștele și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)
2
Ungeți fileurile cu ulei de măsline și asezonați cu usturoi sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Suc De Lamaie GoyaSuc De Lamaie Goya
Paste Penne)Paste Penne)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Așezați fiecare file pe o foaie mare de folie de aluminiu. Acoperiți cu felii de jalapeno și stoarceți peste pește sucul de la capetele lămâilor. Aranjați felii de lămâie deasupra fileurilor. Sigilați cu grijă toate marginile foliei pentru a forma pachete închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate
4
Pune pachetele pe tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, în funcție de mărimea peștelui. Peștele este gata când se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Vinul Parducci Small Lot Pinot Noir New Label cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Pinot Noir oferă arome de zmeură suculentă, coaptă și căpșuni. Aromele sale de fructe de pădure sunt pline și bogate la palat, reluând o notă de cedru în final. Savurați acest vin roșu cu corp mediu cu somon la grătar, muschi de porc și bucăți fine de carne roșie.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista