Peștele Tempura în stil Baja ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 1554 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano mexican, muștar, file de rechin tânăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tacos De Pește Tempura În Stil Baja, Tacos de pește în stil Baja, și Tacos De Pește În Stil Baja.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada, într-un castron mare, combinați cele 1 1/2 căni de apă, suc de lămâie, usturoi, ardei iute, oregano și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați fâșiile de pește și lăsați la marinat cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Pentru a face aluatul tempura, într-un castron separat, amestecați împreună apa cu gheață și muștarul. Amestecați ușor făina, dar nu amestecați prea mult; câteva bucăți mici sunt în regulă. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Scurgeți bucățile de rechin și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rechin
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Pregătiți o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Într-o oală mare, cu fund greu, încălziți cel puțin 2 până la 3 inci de ulei la foc mediu până când ajunge la 360 de grade F pe un termometru cu grăsimi adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți aluatul din frigider și amestecați încă o dată. Dragați bucățile de pește în aluat, câteva pe rând, pentru a acoperi uniform. Aruncați-le în grăsimea fierbinte, câte 2 bucăți, adăugând încă 2 bucăți la fiecare 30 de secunde (prăjiți nu mai mult de 4 bucăți la un moment dat). Monitorizați temperatura uleiului fierbinte pe tot parcursul prăjirii, lăsând uleiul să revină la temperatura corespunzătoare, dacă este necesar, între loturi; pentru a asigura crocanța, acesta trebuie să rămână constant de la 360 la 380 F. dacă este prea scăzut, peștele va fi gras; dacă este prea fierbinte, bucățile vor arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Prăjiți-le până când sunt crocante, maro auriu deschis și plutesc în ulei, aproximativ 2 1/2 minute pe lot. Cu un skimmer cu ochiuri fine, transferați tempura de pește pe placa căptușită cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Repetați cu bucățile de pește rămase. În timpul prăjirii, asigurați-vă că îndepărtați orice bucăți de aluat plutitor, altfel vor arde și întuneca uleiul, ceea ce va transfera o aromă arsă în tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Skimmer
8
Serviți imediat.
9
Pentru a servi, așezați tortilele una lângă alta, deschideți fața și suprapuneți pe un platou. Împărțiți slaw - ul și umplutura în mod egal între tortilla și acoperiți cu salsa și garnisiți. Luați, pliați și mâncați imediat. Sau construiește-ți propriul taco: pune o tortilla, cu fața deschisă, într-o mână. Lingura pe unele slaw, apoi umplere, top cu salsa, ori, și să mănânce imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Dientes De Ajo
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
12
Tacos de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Copyright 2009 de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Mark Miller este renumitul bucătar-fondator al Coyote Cafe din Santa Fe, New Mexico. A început și a deținut treisprezece restaurante diferite pe trei continente din 1979 până în 200
13
Este autorul a zece cărți cu aproape 1 milion de exemplare tipărite, inclusiv Tacos, The Great Chile Book, The Great Salsa Book și Coyote Cafe. Mark lucrează în prezent în consultanță culinară Internațională și locuiește în Santa Fe, New Mexico.Benjamin Hargett este un bucătar iubitor de călătorii care a gătit în Europa, Carribean, Mexic și Statele Unite, unde a lucrat cu Mark Miller la Coyote Caf.