Pește Tempura În Stil Baja

Pește Tempura În Stil Baja
Peștele Tempura în stil Baja ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 1554 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano mexican, muștar, file de rechin tânăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tacos De Pește Tempura În Stil Baja, Tacos de pește în stil Baja, și Tacos De Pește În Stil Baja.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, într-un castron mare, combinați cele 1 1/2 căni de apă, suc de lămâie, usturoi, ardei iute, oregano și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați fâșiile de pește și lăsați la marinat cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Pentru a face aluatul tempura, într-un castron separat, amestecați împreună apa cu gheață și muștarul. Amestecați ușor făina, dar nu amestecați prea mult; câteva bucăți mici sunt în regulă. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți bucățile de rechin și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RechinRechin
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Pregătiți o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Într-o oală mare, cu fund greu, încălziți cel puțin 2 până la 3 inci de ulei la foc mediu până când ajunge la 360 de grade F pe un termometru cu grăsimi adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți aluatul din frigider și amestecați încă o dată. Dragați bucățile de pește în aluat, câteva pe rând, pentru a acoperi uniform. Aruncați-le în grăsimea fierbinte, câte 2 bucăți, adăugând încă 2 bucăți la fiecare 30 de secunde (prăjiți nu mai mult de 4 bucăți la un moment dat). Monitorizați temperatura uleiului fierbinte pe tot parcursul prăjirii, lăsând uleiul să revină la temperatura corespunzătoare, dacă este necesar, între loturi; pentru a asigura crocanța, acesta trebuie să rămână constant de la 360 la 380 F. dacă este prea scăzut, peștele va fi gras; dacă este prea fierbinte, bucățile vor arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
7
Prăjiți-le până când sunt crocante, maro auriu deschis și plutesc în ulei, aproximativ 2 1/2 minute pe lot. Cu un skimmer cu ochiuri fine, transferați tempura de pește pe placa căptușită cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Repetați cu bucățile de pește rămase. În timpul prăjirii, asigurați-vă că îndepărtați orice bucăți de aluat plutitor, altfel vor arde și întuneca uleiul, ceea ce va transfera o aromă arsă în tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
8
Serviți imediat.
9
Pentru a servi, așezați tortilele una lângă alta, deschideți fața și suprapuneți pe un platou. Împărțiți slaw - ul și umplutura în mod egal între tortilla și acoperiți cu salsa și garnisiți. Luați, pliați și mâncați imediat. Sau construiește-ți propriul taco: pune o tortilla, cu fața deschisă, într-o mână. Lingura pe unele slaw, apoi umplere, top cu salsa, ori, și să mănânce imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
12
Tacos de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Copyright 2009 de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Mark Miller este renumitul bucătar-fondator al Coyote Cafe din Santa Fe, New Mexico. A început și a deținut treisprezece restaurante diferite pe trei continente din 1979 până în 200
13
Este autorul a zece cărți cu aproape 1 milion de exemplare tipărite, inclusiv Tacos, The Great Chile Book, The Great Salsa Book și Coyote Cafe. Mark lucrează în prezent în consultanță culinară Internațională și locuiește în Santa Fe, New Mexico.Benjamin Hargett este un bucătar iubitor de călătorii care a gătit în Europa, Carribean, Mexic și Statele Unite, unde a lucrat cu Mark Miller la Coyote Caf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate80
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista