Această rețetă face 8 porții cu 165 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână maioneză, dillweed, fripturi de pește-spadă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina în seara asta: pește-spadă cu unt de lămâie, Pește-spadă cu sos de caramel portocaliu, și Pește-spadă în sos cremos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați maioneza, sucul de lămâie, usturoiul, busuiocul, cimbru, tarhon și dillweed într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Unt 8 inch vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Crengute De Marar Proaspat Culese
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți fiecare parte a fripturilor de pește-spadă cu o lingură de sos de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Se pune în vasul pregătit și se răcește 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se toarnă vin peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Coaceți până când peștele este doar gătit, aproximativ 17 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.