Pește La Cuptor

Pește La Cuptor
Peștele la cuptor este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 996 calorii. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Dacă aveți la îndemână boia, pesmet, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește La Cuptor, Pește La Cuptor, și Bastoane De Pește La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o ceașcă de măsurare Pyrex de sticlă mare și adăugați suc de lămâie, condimente și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
CondimenteCondimente
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Așezați firimiturile de pâine într-un castron sau platou puțin adânc.Pulverizați un vas de copt superficial cu spray de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Tăiați peștele în bucăți individuale de servire.Înmuiați peștele în unt și apoi acoperiți bine fiecare file cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
PeștePește
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
4
Așezați fileurile acoperite cu pâine în vasul de copt.Repetați până când toate fileurile de pește sunt acoperite.Puneți amestecul de unt de plante rămas peste pește.De asemenea, folosesc o perie de patiserie pentru a atinge ușor vârfurile peștelui panificat pentru a mă asigura că este totul acoperit.Poate fi necesar să topiți mai mult unt pentru a acoperi peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți, neacoperit, timp de 15 minute la 400 de grade.Peștele se face atunci când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Revista