Pește Din Caraibe Cu Salsa De Mango

Pește Din Caraibe Cu Salsa De Mango
Peștele din Caraibe cu Salsan de Mango este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 298 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole neagră, boia de ardei, mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet Din Caraibe Cu Salsa De Mango, Tacos de pește afumat cu salsa din Caraibe, și Tacos de creveți din Caraibe cu salsa de Mango.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună boia, pudra de curry, chimenul, ienibaharul, ghimbirul, coriandrul, sarea, piperul negru, feniculul și ardeiul cayenne într-un castron; puneți amestecul de condimente deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Pudră De CurryPudră De Curry
CoriandruCoriandru
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
IenibaharIenibahar
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
FeniculFenicul
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron, aruncați ușor mango, ananas, ardei gras roșu, fasole neagră, ceapă roșie și coriandru într-un castron; se toarnă suc de lămâie peste amestecul de mango și se aruncă din nou. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până se răcește, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Fasole NeagrăFasole Neagră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnanasAnanas
Ceapă RoșieCeapă Roșie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună oul și laptele într-un castron. Într-un castron separat de mică adâncime, amestecați firimiturile panko cu nucă de cocos. Se amestecă aproximativ 1 lingură din amestecul de condimente sau, după gust, în amestecul de pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Nucă De CocosNucă De Cocos
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Înmuiați fileurile de tilapia în amestecul de ouă, apoi apăsați ușor în amestecul de pesmet panko pentru a acoperi ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtați orice firimituri libere, apoi așezați fileurile în uleiul fierbinte. Prăjiți până când peștele este opac în interior și maro auriu în exterior, 3 până la 5 minute pe parte sau după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu salsa de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Echipamente

Ingrediente

1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifasole neagră, clătită și scursă (opțional)fasole neagră, clătită și scursă (opțional)1(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș0(poate fi sau trece)ardei iute (opțional)ardei iute (opțional)2(poate fi sau trece)Ceapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe12 linguri de lamaie proaspat stors, sau dupa gust2 linguri de lamaie proaspat stors, sau dupa gust0(poate fi sau trece)semințe de fenicul măcinat (opțional)semințe de fenicul măcinat (opțional)3(iarnă)coriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2(poate fi sau trece)ienibahar la solienibahar la sol11 kilogram de dovlecel,coriandru măcinatcoriandru măcinat2(poate fi sau trece)chimen măcinatchimen măcinat11 kilogram de dovlecel,ghimbir măcinatghimbir măcinat3(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1mango-decojit, însămânțat și tăiat cubulețemango-decojit, însămânțat și tăiat cubulețe796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline sau după cum este necesarulei de măsline sau după cum este necesar2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet pankopesmet panko1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriananas proaspăt tocatananas proaspăt tocat1ardei gras roșu, tocatardei gras roșu, tocat1ceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi567Nuci de orice fel (tocate)fileuri tilapiafileuri tilapia1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)nucă de cocos uscată neîndulcită sau după gust (opțional)nucă de cocos uscată neîndulcită sau după gust (opțional)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate42
Revista