Pește De Rocă Fiert, Piure De Butternut, Gnocchi De Ricotta

Pește De Rocă Fiert, Piure De Butternut, Gnocchi De Ricotta
Pește Rock fiert, piure de Butternut, Gnocchi Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 5.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1094 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare, ricotta, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: obrajii de carne de vita cu rodie cu piure de Squash Butternut, Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Oquste, Năsturel pur Oquste și ciuperci de Chanterelle glazurate, și Pește De Rocă Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați ricotta și oul împreună. Cerneti faina si sarea, apoi pliati in amestecul de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
2
Adăugați arpagic. Se odihnește aluatul câteva ore și se modelează după cum este necesar. Gatiti-le in apa sarata pana cand plutesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Prăjiți ușor dovlecelul de butternut tăiat cubulețe într-o tigaie, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați-l la cuptor timp de 7 până la 8 minute. Când este moale, strecurați excesul de apă, adăugați miere de scorțișoară și amestecați într-un piure, treceți-l prin strecurătoarea fină și condimentați cu sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Se amestecă împreună cu vinaigreta și se completează peștele placat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1
Condimentează peștele rock cu sare și piper. Puneți uleiul într-o tigaie preîncălzită; căutați partea peștelui care va fi prezentată mai întâi. Când culoarea maro aurie se întoarce spre cealaltă parte și se adaugă stoc, unt și se fierbe până când peștele este gătit, se presară cu suc de lămâie și se unge peștele cu emulsia. Într-o altă tigaie sear gnocchi fierte pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
EmulsiiEmulsii
GnocchiGnocchi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați galbenele curățate, condimentați și acoperiți cu untul spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Se servește cu dovlecei de butternut și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista