Pește Condimentat Indian Fript

Peștele condimentat Indian fript necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1195 calorii, 139g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $13.57 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de muștar, suc de lămâie, file de pește și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Pește Condimentat Indian Fript, Somon fript condimentat Indian cu Chutney de cireșe cu tartă de citrice, și Prăjituri de pește cu condimente indiene sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ghimbir, usturoi, garam masala, chimen, turmeric, pudră de muștar, piper cayenne, suc de lămâie, 3/4 linguriță sare și un vârf de piper negru. Se amestecă aproximativ 1 lingură de apă caldă pentru a forma o pastă foarte groasă.
Ungeți o foaie de copt sau o tigaie pentru pui cu 1 lingură de unt; așezați peștele deasupra.Acoperiți peștele pe ambele părți cu marinată; lăsați deoparte cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 30 de minute.Preîncălziți broilerul.
Stropiți 2 linguri de unt peste pește; se fierbe până se rumenesc frumos, 5 până la 6 minute. Întoarceți fripturile și stropiți cu restul de 2 linguri de unt; se fierbe până se rumenesc și se fierbe.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa